TOLUŠIĆ O FOTOMONTAŽI S PROSTITUTKAMA I KOKAINOM: / 'Bando, namjerili ste se na krivog, počnite pakirati kofere'

Image
Foto: N1

Vlada je to okarakterizirala kao pokušaj destabilizacije institucija

22.1.2019.
15:00
N1
VOYO logo

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić izjavio je u utorak, nakon što su u tjedniku Nacional objavljene njegove lažirane fotografije, kako je uzrok toj podvali to što svoj sektor čisti od kriminala, te poručio da očekuje brzu istragu koja će otkriti počinitelje.

Image
VLADA SE OGLASILA O FOTOGRAFIJI TOLUŠIĆA, PROSTITUTKE I KOKAINA: /

'Perfidna krivotvorina i pokušaj destabilizacije'

Image
VLADA SE OGLASILA O FOTOGRAFIJI TOLUŠIĆA, PROSTITUTKE I KOKAINA: /

'Perfidna krivotvorina i pokušaj destabilizacije'

Tjednik Nacional u posljednjem je broju objavio fotografije i članak u kojem se tvrdi da se fotomontažom fotografija na kojima se uz lažnog Tolušića nalaze prostitutka i kokain htjelo kompromitirati te politički uništiti potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uvodim red, čistim kriminal'

"Uvodim red u svoj sektor, čistim kriminal u svom sektoru dvije godine, dirnuo sam u niz osinjih gnijezda i drago mi je zbog toga", rekao je Tolušić novinarima pred Banskim dvorima i poručio da će biti još žešći.

"Svi koji misle da će to moći riješiti prijetnjama, podmetanjima i medijskim pritiscima u zadnje vrijeme, to mogu zaboraviti", rekao je ministar koji očekuje da će policija i DORH vrlo brzo odraditi svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bandi koja se malo zaigrala" poručio je da se "namjerila na krivog i da počnu pakirati kofere".

Image

Nacional je objavio fotografije koje je dobio od anonimnog izvora, a na njima se vidi navodni Tolušić koji sjedi u fotelji. Na njemu sjedi crnokosa žena golih nogu čije se lice ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobitel, a navodni Tolušić se sprema ušmrkati kokain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do fotografija je u međuvremenu došla i SOA koja je ustanovila da je riječ o montaži, piše tjednik.

O tom slučaju se oglasila i Vlada, koja je lažirane fotografije osudila kao perfidne i protuzakonite krivotvorine, ustvrdivši da za cilj imaju kompromitiranje najviših državnih dužnosnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlada od policije, DORH-a i svih nadležnih službi očekuje da se taj slučaj istraži i pronađu počinitelji "još jednog krajnje podmuklog pokušaja destabilizacije vlasti i pravnog poretka".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo