Nove objave idućih dana / Todorić se u novoj objavi pohvalio posjećenošću bloga: '180.000 vas čita ove retke, a Dalić se pita tko je Ivica Todorić'

Image
Foto: Screenshot/ivicatodoric.hr

Ivica Todorić nastavlja s objavama na blogu. U najnovijoj i najkraćoj dosad istaknuo je popularnost bloga, osvrnuvši se i na izjavu potpredsjednice Vlade

23.9.2017.
20:28
Screenshot/ivicatodoric.hr
VOYO logo

"Više od 180.000 ulazaka na web stranicu ivicatodoric.hr u samo 24 sata najbolji je pokazatelj interesa svih Vas za događaje vezane uz Agrokor", započeo je objavu Todorić na vlastitom blogu.

"U narednim danima kroz objave na ovom blogu nastojat ću svim zainteresiranim čitateljima dati na uvid što više elemenata za kvalitetne analize i zaključke. Činjenice koje ću iznijeti sve nadležne institucije Republike Hrvatske mogu lako provjeriti u samo nekoliko dana i doći do istine", najavio je Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku objave osvrnuo se na izjavu Martine Dalić. "Za vrijeme kad Vas više od 180.000 čita ove retke, potpredsjednica Vlade se pita: "Tko je uopće Ivica Todorić da bi ga Vlada komentirala?"

Todorić je i podijelio video s konferencije za medije Martine Dalić krajem ožujka, kada je potpredsjednica Vlade u jednom trenutku, tijekom vlastitog govora, pukla od smijeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo

Još iz rubrike