TODORIĆ: / 'Drago mi je zbog kaznene prijave, istina će vrlo brzo ugledati svjetlost dana'

Image

Nakon jučerašnje objave revidiranog financijskog izvješća Agrokora u kojem je utvrđeno da je konsolidirani gubitak Agrokor Grupe za 2016.

10.10.2017.
15:10
VOYO logo

'Iznimno sam zadovoljan tužbom koju je danas, kako pišu neki mediji, protiv mene podnijela potpredsjednica Vlade Zadovoljan sam stoga jer samo DORH može utvrditi činjenicu postojanja neprimjerene mail poruke koju je gospođa Dalić uputila 28. ožujka u 2 sata i 30 minuta jednom članu uprave Agrokora. I gospođa Dalić, i oni koji su radili provjeru, jako dobro znaju sadržaj poruke, a DORH-ovi istražitelji lako će utvrditi sve okolnosti i elemente kaznenog djela.

Image
SLUČAJ AGROKOR: /

Martina Dalić podnijela kaznenu prijavu protiv Ivice Todorića

Image
SLUČAJ AGROKOR: /

Martina Dalić podnijela kaznenu prijavu protiv Ivice Todorića

No, uvjeravam cjelokupnu javnost, ne mojeg, nego vrijedne potpredsjednice koja radi i u 2.30 u noći. To je najbolje vrijeme za komunikaciju s članom uprave Agrokora. Nadam se da gospođa Dalić u tužbi nije zaboravila navesti i prijetnje uhićenjem koja je izrekla javno na sastanku s gospodinom Alvarezom još jednom članu uprave Agrokora. Istina će vrlo brzo ugledati svjetlost dana, a nadam se da odgovorni neće niti pokušati zamesti činjenice o kojima govorim', poručio je Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik koncerna Agrokor u prethodnoj je objavi poručio kako je Vladin Povjerenik Ante Ramljak, iznoseći podatke revidiranog financijskog izvješća prilikom čega je napomenuo kako je velik dio novca kompanije Todorić koristio u privatne svrhe te da se radilo o ljetovanjima u mondenim ljetovalištima, helikopterima i raznim drugim troškovima, te podatke iznio samo u svrhu stvaranja senzacionalističke klime.

Todorić tvrdi da Ramljak zlonamjerno interpretira činjenice, te je ustvrdio kako su sve osobne pozajmice koje mu je Agrokor odobrio utrošene zakonski i transparentno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo