ista akcija, nova krađa /

Tko se namjerio na HGSS? Nakon kotača, sada su im ukrali skupi komad ronilačke opreme

Image
Foto: HGSS

Članici šibenskog HGSS-a, ponovno tijekom akcije na Visovačkom jezeru, netko je ukrao komad skupe ronilačke opreme

6.4.2018.
11:02
HGSS
VOYO logo

Ekipi HGSS-a netko je tijekom akcije potrage za mladićem nestalim kod Visovačkog jezera ukrao rezervni kotač automobila, o čemu su izvijestili na Facebooku. Nakon kotača, netko je članici šibenskog HGSS-a, ponovno tijekom akcije na Visovačkom jezeru, ukrao komad skupe ronilačke opreme.

"Dragi kolege ronioci i ostali koji se krecete u ronilačkim krugovima molim vas za trenutak pozornosti i SHARE! 03.04.2018. u popodnevnim satima nakon zarona u jezeru Visovac u NP Krka pri debrifingu i raspremanju moj Suunto EON Steel identičan kao na slici je dobio noge i netragom nestao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od sigurnih 15 ljudi sto su slušali i promatrali nadajući se novoj vijesti netko je očito posegnuo za komadom opreme koji sam kupila skoro od 2 plaće.

Zašto sad tek reagiram!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morala sam eliminirati sve ostale mogućnosti, dakle okrenula sam sve naopako i ugnjavila nekoliko kolega da pomognu tražiti. Pošteni nalazniče javi se ako ovo čitaš, tebi sumnjam da ce koristiti. +385997535087", stoji u objavi HGSS-a.

PROČITAJTE VIŠE:

>> HGSS-ovci pokradeni dok su spašavali dječaka: 'Mi nemamo plaće 10.000 kn, mi smo volonteri koji su ostavili svoje obitelji'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo