Ljeto u Hrvatskoj /

Tko rano rani - prvi je u redu do mora

Image
Foto: PR fotografije

...ali i do FIRST MINUTE POPUSTA koji vas očekuju u Atlasovoj ponudi ljetovanja u Hrvatskoj. Požurite, jer iako nam ljeto tek stiže, popuste do čak 20% imate priliku ostvariti do 31. ožujka 2017.

21.3.2017.
9:37
PR fotografije
VOYO logo

Slike ljeta u Hrvatskoj nižu se iz godine u godinu stvarajući mozaik jedinstvenih uspomena. Čarobna Istra, raznolik Kvarner i uvijek zavodljiva Dalmacija s otocima, savršena su kulisa za odmor okupan suncem, a najbolju ponudu ljetovanja pronaći ćete upravo u novom Atlasovom katalogu - „Ljeto u Hrvatskoj“.

Katalog odlikuje šarolika i bogata ponuda aranžmana diljem hrvatske obale, a ponuda izleta dodatno će vam približiti zanimljive priče naših turističkih bisera, kako biste s odmora ponijeli što više uspomena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Razmazite se na idiličnim plažama s tirkizno plavim morem, opustite se u skrivenim uvalicama i napunite baterije na posve jedinstven način. Otkrijte stoljetne tradicije i ostatke civilizacija koje su ostavile trag na ovim prostorima. Guštajte u mirisima i okusima domaće kuhinje, te gastronomskim poslasticama koje će zasigurno oduševiti sva vaša osjetila.

Image
Foto: PR fotografije

Uz first minute popuste iskoristite i dodatne pogodnosti poput mogućnosti obročnog plaćanja karticama od 3 do 12 rata beskamatno, a uz rezervaciju smještaja do 30. travnja 2017. ostvarite i 10% popusta na Atlasove izlete kojima ćete zasigurno upotpuniti svoj godišnji odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Osim pomno biranih aranžmana, pronaći ćete i bogatu ponudu ljetovanja za obitelji s pogodnostima za djecu, odlične hotele ali i organizirane trodnevne mini ture, krstarenja Jadranom, te ponudu sve traženijeg privatnog smještaja. Sudjelujte u Atlasovom foto natječaju i možda vas upravo vaša fotografija odvede na besplatno putovanje.

Image
Foto: PR fotografije

Pronađite svoje mjesto pod suncem i s veseljem krenite maštati o ljetovanju, koje možete rezervirati i na www.atlas.hr. Za dodatne informacije nazovite besplatan info. telefon 0800 87 70.

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=.RCQ1OO42vKsIddmOgflysSsfSu_KGLcUlQv3sjls6f.E7/fastid=eumpbffneoieupdrtcspwudofklc/stparam=yljiqlrrcc
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo