najgledanija serija u povijesti kablovske televizije / Tko je novi 'bad guy' u 'Živim mrtvacima'?

Image
Foto: PR fotografije

FOX najavljuje početak drugog djela šeste sezone serije''The Walking Dead'' od 15. veljače, svakog ponedjeljka u 22:00 sati.

16.2.2016.
16:31
PR fotografije
VOYO logo

Horror serija "The Walking Dead", temeljena na stripu - bestseleru Roberta Kirkmana, epska je avantura o preživljavanju nakon zombie apokalipse nastala u produkciji Franka Darabonta i Gale Anne Hurd. Kao najgledanija serija u povijesti kablovske televizije, svaka nova sezona fanove širom svijeta ponovno okuplja na društvenim mrežama gdje se burno raspravlja o trenutnim događanjima u seriji, kao i događanjima koja će tek uslijediti. Glavna tema rasprava trenutno je svakako najavljeni novi “bad guy” koji će sve iznenaditi. Mnogi predviđaju da bi to mogao biti Negan, kojeg još nazivaju  i “game changer”, ali prema intervjuima sa glumcima i producentima,  vrlo je lako moguće da to nije on....Očekuju nas također i novi preokreti u Aleksandriji, za koju više nitko nije siguran hoće li ostati sigurna zona boravka. Kreatori serije poručuju da obraćanjem pažnje na najsitnije detalje sa kraja prvog djela šeste sezone, možemo zaključiti da nas očekuje “epizoda Živih mrtvaca koju smo čekali” te da s punim pravom među glumačkom ekipom kruži priča o “epizodi godine”.  

U dosadašnjim sezonama imali smo prilike upoznati Ricka (Andrew Linkoln) i njegovu  obitelj koju štiti;  suprugu Lori (Sarah Wayne Callies) i sina Carla (Chandler Riggs). Karakteri i osobine svih likova mijenjaju se kao posljedica proživljenih događaja ili gubitaka bliskih osoba, a takve događaje likovi u seriji proživljavaju gotovo svakodnevno. Nakon prijašnjih sezona koje su obilježili borba za sigurnim mjestom i opstankom, ostaje i pitanje koje će sve progoniti: nakon svega što su vidjeli, učinili ili izgubili... kakvi će to ljudi oni postati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ricka i skupinu preživjelih, nakon što shvate da je sigurnost Aleksandrije upitna, očekuje otkrivanje puno većeg svijeta. Ta nova stvarnost u kojoj će se morati izboriti za svoje mjesto  - zahtjevat će od njih da oni sami postanu veća prijetnja od bilo kojeg protivnika na kojeg su naišli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo