zgrada u srcu karlovačke Zvijezde / Tko je misteriozni kupac Velike vojarne? Karlovačka banka vodi pregovore, ali ne žele ništa komentirati

Image
Foto: KAportal

Karlovačka banka i dalje pokušava prodati Veliku vojarnu, devastiranu zgradu velikog povijesnog značaja u srcu karlovačke Zvijezde.

2.1.2017.
13:29
KAportal
VOYO logo

Dvadeset godina propada, a jedino što je u desetak godina vlasnik učinio, je zaštita prolaznika drvenom konstrukcijom kako nekome ne bi crijep ili komad žbuke pao na glavu.

Podsjetimo, Grad Karlovac je Karlovačkoj banci 2007. godine  prodao ovu nekretninu za 2,5 milijuna eura. Planova je bilo više, no kako je došla kriza i turbulencije u karlovačkoj novčarskoj ustanovi, Vojarna je oglašena za prodaju. Kako je obnova ovog zdanja u koncepciji revitalizacije Zvijezde, gradonačelnik Damir Jelić nedavno je u razgovoru za KAportal ustvrdio da se nazire njezina prodaja i to “jednom Fondu iz Belgije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Karlovačkoj banci potvrđuju da je ova nekretnina raspoređena u portfelj za prodaju odnosno namijenjena je za prodaju, te da je “u skladu s time Banka vodila i kontinuirano vodi razgovore oko njene prodaje”. Koju će nekretnina namjenu imati u budućnosti, ako konačno i bude bila stavljena u funkciju, razumljivo, ovisi o samom vlasniku, ali i postojećim propisima prostornog planiranja. 

Više pročitajte na KAportalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike