TJEDNA PROGNOZA ZA MEĐIMURJE: / U idućih sedam dana očekuju nas česte i nagle promjene vremena

Početkom tjedna zbog južine, pada tlaka i približavanja ciklone će se pokvariti biometeorološka situacija pa kod meteoropata i kroničnih bolesnika može biti tegoba sa zdravljem i raspoloženjem

24.2.2020.
10:50
VOYO logo

U ponedjeljak možda tijekom jutra negdje padne i vrlo malo kiše. Sredinom dana i poslijepodne će polako doći razvedravanje pa se očekuju i sunčana razdoblja. Jutarnja temperatura malo viša, a dnevna vjerojatno nekoliko stupnjeva niža nego u nedjelju zbog sjeveroistočnog vjetra i dolaska malo hladnijeg zraka – bit će između 10 i 13°C, javlja eMeđimurje.

U utorak većinom suho i stabilno vrijeme. Očekuje se i dosta sunca, a zapuhat će umjeren, mjestimice i pojačan jugozapadni vjetar. Jutro će biti prohladno uz moguć slab mraz, minimalna temperatura se očekuje od 0 do 4°C, a danju će temperatura narasti do iznadprosječnih 16 ili 17 Celzijevih stupnjeva. Zbog južine, pada tlaka i približavanja ciklone pokvarit će se biometeorološka situacija pa kod meteoropata i kroničnih bolesnika može biti tegoba sa zdravljem i raspoloženjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu pogoršanje vremena. Kiša, sjeverac i zahladnjenje. U gorju je moguć i snijeg. Čini se da će ta promjena trajati samo jedan dan. Zapuhat će jak vjetar sjevernih smjerova pa će jutro vjerojatno biti toplije od sredine dana kad se temperatura može spustiti ispod 5 Celzijevih stupnjeva, a navečer i blizu nule.

Već u noći na četvrtak oborine će prestati uz djelomično razvedravanje pa će u četvrtak vrijeme biti većinom suho sa sunčanim razdobljima. Ostat će nešto hladnije, ali bez prave zime. Jutarnja temperatura oko nule, a najviša dnevna između 8 i 10 Celzijevih stupnjeva. Više čitajte na portalu eMeđimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo