suđenje pri kraju / Tjedan dana do završnih riječi u slučaju Mamić: što će značiti papir s Lovrenovim svjedočenjem?

Onaj tko je pisao šalabahter - predvidio je i da će USKOK na taj odgovor Lovrenu pokazati ono što je ranije rekao

21.5.2018.
19:19
VOYO logo

Suđenje Dinamovu savjetniku Zdravku Mamiću primiče se kraju. Za sedam dana počinju završne riječi obrane i tužiteljstva. Nakon što je prošli put otkriveno kako je Mamićeva obrana, očito zabunom, među dokazni materijal stavila i papir s uputama kako treba svjedočiti Dejan Lovren, usporedili smo što je točno na papiru, a što je Lovren rekao na sudu. 

Šalabahter na sedam stranicama zabunom se našao u Dinamovim vrećicama koje je Zdravko Mamić sam nosio na sud. Iskaz na sudu gotovo je identičan onome na papiru. Onaj tko je pisao šalabahter -  predvidio je i da će USKOK na taj odgovor Lovrenu pokazati ono što je ranije rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predlažem da se svjedoku predoči sa zapisnika njegovom ispitivanju USKOK-u", kazao je Tonči Petković, zamjenik ravnateljice USKOK-a.

Tijekom Lovrenovog  svjedočenja, Zdravko Mamić napustio je sudnicu ljutit jer je USKOK prigovarao lažnom iskazu. U godini dana, koliko traje ovo suđenje, Mamić je  nekoliko puta napuštao sudnicu te vrijeđao tužitelje, a na raspravi je čak i otkazao suradnju odvjetnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći ponedjeljak ponovno stiže u Osijek, baš kao i brat Zoran gdje se moraju očitovati na novu optužnicu, a onda slijede završne riječi, nakon kojih će biti poznat datum presude!  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo