LEE MAVERS I BABYSHAMBLES / The La's snimaju album!

Image

Liverpulski čudak pozvao je Petea Dohertyja i njegov bend da ga prate na novim pjesmama.

22.4.2009.
15:51
VOYO logo

Dvadesetak godina nakon što je, unatoč velikom hitu "There She Goes" i gotovo nevjerojatnoj podršci otočke kritike, raspustio The La's, Lee Mavers, jedan od najvećih frikova u povijesti britanske glazbe, priprema njihov drugi album.        

Lee je nedavno gostovao na koncertu Petea Dohertyja nakon čega je, oduševljen suradnjom, pozvao njega i Babyshamblese da ga prate na novim pjesmama. Oni su, kao njegovi veliki obožavatelji, oduševljeno prihvatili poziv i u studio će ući čim uspiju uskladiti termine. To, međutim, neće biti baš najlakša stvar na svijetu s obzirom da Doherty trenutno promovira hvaljeni samostalni album "Grace/Wastelands", a bubnjar Adam Ficek krati vrijeme s part-time bendom Roses, Kings, Castles.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo veliki obožavatelji Maversa i kad nas je pozvao mislili smo da sanjamo. Ima pedesetak novih pjesama i želi ih snimiti upravo s nama. Kad ćemo uspjeti uskladiti termine, ne znam, ali već sama ideja nas je totalno raspametila ", kazao je Ficek.     

Kao što ste mogli čitati u recenziji reizdanja jedinog albuma The La's, Lee je istim bio toliko nezadovoljan da je ubrzo i uništio bend. Problem je bila produkcija kojom nikako nije bio zadovoljan pa je ploču nekoliko puta brisao i ponovno snimao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo