'JE*E MI SE ZA VAS I OPĆINU!' / Tako je 'gospodin' počastio turiste koji su mu pomaknuli praznu ležaljku: 'Da vidim hoćeš imat m**a to i sutra napraviti'

Image
Foto: Ilustracija/Nino Strmotic/PIXSELL

Poredao je ležaljke duž cijele obale te zauzeo čitav hlad da bi turisti bili primorani platiti ih

11.7.2021.
21:54
Ilustracija/Nino Strmotic/PIXSELL
VOYO logo

25-godišnji Darko Bilandžija i njegova obitelj, koja već 20 godina ljetuje u Tučepima, doživjeli su u subotu oko 5 ujutro vrlo neugodnu situaciju. Naime, pomaknuli su praznu ležaljku i zbog toga primili salve uvreda od strane jednog muškarca, javlja Slobodna Dalmacija.

"Taj gospodin, ako ga mogu tako nazvati, poredao je ležaljke duž cijele obale te zauzeo čitav hlad da bi turisti bili primorani platiti ih. Nakon što smo sklonuli jednu ležaljku u stranu da bismo spustili svoje stvari, on je počeo galamiti i prijetiti mojoj obitelji, iako mi nismo učinili ništa što zakonom nije dopušteno. Zakon o pomorskom dobru kaže da nije dopušteno ograničenje korištenja plaže bez koncesije koju ovaj gospodin nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žalili smo se i u Općini Tučepi, ali to nije ništa promijenilo jer izgleda da oni ne žele riješiti ovaj problem. Ovo je sramota što rade prelijepoj hrvatskoj obali i jednom predivnom mjestu kao sto su Tučepi", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju ogorčeni gost koji je odsjeo u privatnom smještaju u Tučepima.

Image
'MAKNI MI SE, JE*AT ĆU TI MAJKU' /

Muškarac tjerao kupačice na Drveniku Velom, tvrdi da je plaža njegova

Image
'MAKNI MI SE, JE*AT ĆU TI MAJKU' /

Muškarac tjerao kupačice na Drveniku Velom, tvrdi da je plaža njegova

Ima ili nema koncesiju?

Bilandžija je rekao da je muškarac kada je vidio da su mu pomaknuli ležaljku povišenim tonom rekao da je to zadnji put da diraju ležaljke i zatim poručio njegovu ocu u godinama: “Da vidim hoćeš imat m**a da pomjeriš ležaljke!” Moj otac mu je na to rekao da zove policiju ako misli da je u pravu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je Darkova 59-godišnja majka otišla požaliti na infopult i u Općinu te su to rekli i nasilniku koji im je odgovorio: ”J**e mi se za vas i Općinu!”

"Na infopultu su nam se ispričavali što se to događa, ali da oni ne mogu ništa, da mogu samo saslušati, da Općina daje koncesije, da se njima obratimo. Bila sam u Općini i izgleda da su ležaljke tu uz koncesijsko odobrenje, ali nitko mi nije želio kazati detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, ako i ima odobrenje, nema pravo staviti ležaljke na plažu da stoje cijeli dan prazne pa ih digne oko 15 sati. Osim toga, pitanje je za koliko ležaljki ima odobrenje i za koliku površinu. Mi smo 20 godina u Tučepima i vezani smo za ovu plažu i ne želimo ići na drugu", rekla je gospođa za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo