SPORNE TABLICE / Kandidati za zagrebačkog gradonačelnika žele vladati Zagrebom s daruvarskim registracijama

Image

Lik Milana Bandića s automobila sa daruvarskim registarskim tablicama građanima poručuje 'Živim Zagreb'. Još jedna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek voli daruvarske tablice

10.5.2017.
17:26
VOYO logo

Na zagrebačkim ulicama viđamo mnoštvo automobila s daruvarskim registarskim tablicama, a razlog tomu je što je u Daruvaru  zbog proračuna rizika osiguravateljskih kuća jeftinije osigurati automobile. Stoga brojne tvrtke, leasing kuće kao i rent-a-car agencije imaju daruvarske tablice na svojim automobilima. 

No, osim njih i kandidati koji se natječu za gradonačelnika Zagreba koriste istu shemu. Tako su ovih dana brojni građani vidjeli vozila na kojima se reklamiraju kandidati za gradonačelnika, a koji ima daruvarske registracije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jedan od njih je i sadašnji gradonačelnik Milan Bandić, čiji lik s automobila daruvarskih tablica poručuje: "Živim Zagreb". RTL-ov novinar Ivan Skorin upitao je Stranku rada I solidarnosti da prokomentira taj nelogičan potez. 
"Nemaju svi DA registracije, međutim Stranka rada i solidarnosti koristi rent a car vozila u kampanji od kojih su neka registrirana izvana Zagreba", poručili su iz te stranke. 

No, nije Bandić jedini. Građani Zagreba ovih su dana primjetili i kombi s likom kandidatkinje Sandre Švaljek koji je  također registiriran u Daruvaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo