nije poznato koliko je bilo ljudi /

Svi se nadaju da sinoćnji koncert Thompsona u Sinju neće dodatno pogoršati epidemiološku sliku te županije, evo što kažu organizatori

Image
Foto: RTL

Nama je isto u interesu da ne dolazi do situacija zaraženih jer s tim sami sebi imamo mogućnost da dalje radimo, rekao je Thompsonov menadžer.

18.7.2021.
19:05
RTL
VOYO logo

U Hrvatskoj je 107 novih slučajeva koronavirusom, a od toga gotovo polovica - njih 51 - iz Splitsko-dalmatinske županije. Ondje se nadaju i da sinoćnji koncert Marka Perkovića Thompsona u Sinju neće dodatno pogoršati epidemiološku sliku te županije.

Organizatori smatraju da se to neće dogoditi jer se na koncert moglo samo s covid potvrdama ili negativnim brzim testom koji su mnogi napravili upravo kako bi mogli ući na koncert. Još nije poznato koliko je posjetitelja na kraju bilo, a evo što je sinoć poručio Thompsonov menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači nema izuzetaka, nama je isto u interesu da ne dolazi do situacija zaraženih jer s tim sami sebi imamo mogućnost da dalje radimo. To je ustvari dobra vijest za sve glazbenike da dalje na baš ovakav način ako se bude provjeravao svaki čovjek koji uđe unutra da mi možemo očekivati da na jesen ili zimu odradimo velike koncerte u dvoranama", rekao je Denis Pletikosa, menadžer Marka Perkovića Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo