pobjeda za pamćenje /

Šveđani oduševljeni svojim izabranicima: 'Nismo ni sanjali da ovo možemo izvesti protiv Hrvatske pred njihovim navijačima!'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Švedski mediji ostali su oduševljeni velikom pobjedom njihove reprezentacije u Spaladium Areni, pa jutro nakon utakmice na sav glas hvale reprezentativce na svojim naslovnicama

17.1.2018.
10:24
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u posljednjem je susretu u skupini A prvog kruga Europskog prvenstva u Spaladium Areni izgubila od Švedske sa 31-35 (12-17).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč podbačaju u prvom kolu protiv Islanda, Šveđani su briljirali u nastavku turnira i na kraju velikim slavljem osigurali četiri boda za drugi krug i nastavak borbe za odličja.

Velikom pobjedom u Spaladium Areni oduševljeni su ostali i švedski mediji koji jutro nakon utakmice na sav glas hvale reprezentativce na svojim naslovnicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekspressen piše kako je 'izgledalo nemoguće da Švedska u drugi krug odnese četiri boda, ali kako je Hrvatska slomljena pred svojim navijačima te da su vrata polufinala širom otvorena'. 

"Nitko nije očekivao da će Hrvatska biti poražena u skupini pred svojim navijačima, ali naši su izabranici pružili fantastičnu predstavu i upisali zasluženu pobjedu", navodi se u nastavku teksta. 

"Bilo je to 60 minuta briljantne utakmice. Nikada nisam igrao u boljem međunarodnom susretu. Ovo je ludo, da to napravimo u Hrvatskoj protiv Hrvatske. Idealan scenarij", prenosi se izjava Niclasa Ekberga.

Težak poraz hrvatske prokomentirali su i Francuzi, pa je tako L'Equipe napisao: 'Šveđani su zadali Hrvatima težak udarac otriježnjenja. Skandinavci su dominirali tijekom cijelog susreta i zasluženo prolaze kao prvi iz skupine'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo