zaprimili prijavu / Sve zbog Drage Ćosića: DORH provodi izvide u HNS-u zbog preprodaje karata za SP

Image
Foto: PIXSELL, arhiva

Državno odvjetništvo će po prikupljanju i utvrđivanju svih relevantnih činjenica donijeti odluku o daljnjem postupanju u navedenom kaznenom predmetu

19.9.2018.
11:58
PIXSELL, arhiva
VOYO logo

DORH je naložio Policijskoj upravi zagrebačkoj provođenje izvida zbog navodne preprodaje karata za finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske, koje je HNS dobio od FIFE, ali ne za javnu prodaju, već za "kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima Stožera".

"Povodom više zaprimljenih upita novinara, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odgovara priopćenjem odnosno informacijom da provodi izvide povodom zaprimljene prijave o sumnji na počinjenje kaznenog djela pronevjere iz članka 233. Kaznenog zakona, a vezano uz sumnju na preprodaju ulaznica za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. dodijeljenih Hrvatskoj radioteleviziji. (11. 9. 2018.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državno odvjetništvo će po prikupljanju i utvrđivanju svih relevantnih činjenica donijeti odluku o daljnjem postupanju u navedenom kaznenom predmetu, pri čemu dodajemo da je postupanje tijekom izvida tajno sukladno odredbama Zakona o kaznenom postupku", priopćio je DORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo