od 20:15 na rtl-u / 'Superstar' kreće večeras! Severina tješila uplakanog kandidata: ' Svi smo nekada pjevali kada nam je bilo teško'

Image
Foto: RTL

Emocija u showu ne nedostaje. Mladi policajac šokirao je žiri, a samozatajna učenica ostavila je sve bez teksta. Tonči Huljić u studiju 'Superstara' tražio je i izgubljene note, a potom se vratio u dane ranog Magazina. Najveći RTL-ov projekt kreće danas u 20:15 sati, a show 'Superstar' možete gledati i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji! Više saznajte na voyo.hr

23.9.2023.
10:19
RTL
VOYO logo

I napokon je došao i taj dan, Hrvatska od danas kreće u potragu za novim Superstarom.

Glazbeni megaspektakl koji je stvorio brojne zvijezde diljem svijeta večeras od 20.15 sati kreće i na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekskluzivno na platformi Voyo već su jučer mnogi mogli pogledati prvu epizodu ovog showa, gdje će se predstaviti kandidati iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su karizmatični, željni novih iskustava, željni novog znanja, kao i da zasjaju pod svjetlima pozornice, no prvo moraju stati pred žiri koji čine Severina, Nika Turković, Filip Miletić i Tonči Huljić.

Image
Foto: RTL

Severinu je u žiri 'Superstara' dovela velika ljubav prema glazbi, baš kao i želja da im svojim iskustvom i savjetima pomogne. "Nekoliko kandidata me jako pogodilo i nekako sam se vezala za njih. Teško je odlučivati o tuđim snovima, no mislim da ću biti realna, na jedan blagi način", otkriva glazbenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zaista, već u prvoj epizodi 'Superstara' Severina je rečeno i ispunila. Talentiranoj kandidatkinji iz Petrijevaca demonstrirala je kako samopouzdano stati na prestižnu pozornicu, a uplakanog medicinskog tehničara iz Zadra Severina je i zagrlila te ga utješila: "Svi smo nekada pjevali kada nam je bilo teško. Bio veseo ili tužan - Show Must Go On".

Image
Foto: RTL

Emocija u showu ne nedostaje. Mladi policajac šokirao je žiri, a samozatajna učenica ostavila je sve bez teksta. Tonči Huljić u studiju 'Superstara' tražio je i izgubljene note, a potom se vratio u dane ranog Magazina. Emocije, smijeh, talentirani mladi ljudi i žiri za pamćenje - 'Superstar' je spektakl koji se ne propušta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Najveći RTL-ov projekt kreće danas u 20:15 sati, a show 'Superstar' možete gledati i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji! Više saznajte na voyo.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka, Petar, Anatalia ili netko četvrti: Tko će uzeti titulu hrvatskog SuperStara? 'Odmalena želim postati zvijezda'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike