Sunčano do kraja tjedna, kiša u nedjelju

Do kraja tjedna očekuje nas sunčano vrijeme, ali uz prohladne temperature, koje će ipak prema petku sve više rasti.

6.3.2012.
15:23
VOYO logo

Meteorolozi najavljuju da će u unutrašnjosti u srijedu biti najvjerojatnije posve vedro vrijeme, iako će jutra biti svježa uz temperaturu koja će biti niža od nule, a u gorskim predjelima može se ponegdje spustiti i do -8. Srijeda će biti najsvježiji dan ovog tjedna, a prema petku se očekuje i lagani porast dnevne temperature zraka, javlja DHMZ.

Na Jadranu će pak od srijede do kraja tjedna biti većinom sunčano uz buru, uz postupni porast dnevne temperature zraka. U srijedu će još na jugu biti promjenljivo oblačno, a zatim od četvrtka sunčanije. Bura će u četvrtak prolazno oslabjeti, da bi u petak ponovno pojačala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguć snijeg na Plitvičkim jezerima

U petak nas očekuje opet promjenjivo oblačno vrijeme, u Dalmaciji mjestimice s malo kiše. Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura. Temperature će se kretati od jutarnjih nula do dnevnih temperatura od 10 do 12 stupnjeva.

Što se vikenda tiče, u subotu i nedjelju će na Jadranu biti sunčano, uz najviše temperature do 12 Celzijevih stupnjeva. U unutrašnjosti će subota biti sunčana, ali za nedjelju je najavljena kiša. U petak i nedjelju najavljena je mogućnost snijega, ali samo na području Plitvičkih jezera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak idućeg radnog tjedna opet bi trebao početi sa suncem i temperaturama do 14 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo