VLADAR MALIH EKRANA / Sulejman ne silazi s trona

Image
Foto: RTL

Sinoć je uz „Sulejmana“ bilo preko 685 tisuća gledatelja u totalu populacije, što potvrđuje trend rasta gledanosti ove iznimno hvaljene, i sa svakom novom epizodom sve napetije serije.

12.10.2012.
14:07
RTL
VOYO logo

Spektakularna epizoda sultanovog borbenog pohoda na Mohačkom polju prikovala je Hrvate za ekrane RTL Televizije! Jučerašnji nastavak „Sulejmana Veličanstvenog“ pratilo je rekordnih 685 tisuća gledatelja, zbog čega je ova veličanstvena serija postala najgledaniji program dana u obje skupine!

Sinoć, u četvrtak, 11. listopada, novi nastavak popularnog „Sulejmana“ pobudio je najveći interes gledatelja dosad! Dugo očekivana epizoda u kojoj je prikazana veličanstvena borba na Mohačkom polju iz 1526. između Osmanlija i Hrvatsko-ugarskih vojnika, ostvarila je rekordnu gledanost u obje skupine, te je postala najgledaniji format dana emitiran na svim nacionalnim televizijama! I dok je u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina potvrdila status najgledanijeg formata s ostvarenih 15,7% (38,3% SHR) gledanosti, „Sulejman Veličanstveni“ je bio i prvi odabir gledatelja u totalu populacije, te je s gledanošću od 16,3% (36,2% SHR) postao najgledaniji format u cijelom danu, ostavivši iza sebe sve informativne emisije, serije i zabavne programe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je uz „Sulejmana“ bilo preko 685 tisuća gledatelja u totalu populacije, što potvrđuje trend rasta gledanosti ove iznimno hvaljene, i sa svakom novom epizodom sve napetije serije. Jučerašnja epizoda je i najgledanija epizoda „Sulejmana“ dosad emitirana. Vrhunac jučerašnje večeri bio je za vrijeme prikazivanja najskuplje scene turske televizijske produkcije, kada je preko 802 tisuće gledatelja u totalu populacije (gledanost od 19,3% u totalu populacije) pratilo što se događa u spektakularnoj sceni borbe na Mohačkom polju.

Vijesti o Sulejmanovoj pobjedi dolaze i do Topkapi palače. Hurem nije sretna što je njezin neprijatelj, Ibrahim, preživio bitku, pa zamoli Gul-agu da ponovno u palaču dovede astrologa Jakuba. Kako će joj on pomoći? Odgovor na ovo i mnoga druga pitanja doznajte večeras, u petak 12. listopada, u novoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“ u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo