APSOLUTNI POBJEDNIK /

Sulejman gledaniji od Larinog izbora

Iznimno napeta epizoda "Sulejmana Veličanstvenog“ u kojoj je ukrajinska robinja, Hurem, postavila ultimatum Sulejmanu i time ponovo postala tema tračeva na dvoru, u četvrtak, 4. listopada, ostvarila je gledanost od visokih 11,3 posto.

5.10.2012.
13:29
VOYO logo

ZAGREB - Epizoda "Sulejmana Veličanstvenog“ u četvrtak u kojoj je Hurem krvavih ruku prkosila sultanu i njegovim stoljetnim pravilima, bila je gledanija od "Larinog izbora“!

Iznimno napeta epizoda "Sulejmana Veličanstvenog“ u kojoj je ukrajinska robinja Hurem  postavila ultimatum Sulejmanu i time ponovo postala tema tračeva na dvoru, u četvrtak, 4. listopada ostvarila je gledanost od visokih 11,3% (udio u gledanosti od 29,5%) u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, te je postala najgledaniji format emitiran u terminu od 21 sat na svim nacionalnim televizijama. 520 tisuća gledatelja bilo je uz "Sulejmana“ u ukupnoj populaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema istim rezultatima gledanosti, "Sulejman Veličanstveni“ jučer je bio najgledaniji format u terminu emitiranja, pretekavši i "Larin izbor“ Nove TV, čija je gledanost iznosila 10,8% u ciljnoj skupini 18-49 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo