ne propustite /

Sudjeluj u Change Code studentskom hackathonu i osvoji vrijedne nagrade

Image
Foto: Promo

Osim dobre 24-satne zabave i prilike za učenje, pripremljene su i bogate novčane nagrade, pa će tako pobjednički tim osvojiti 20 000 kuna, drugoplasirani 10 000 kuna, a trećeplasirani 5000 kuna

8.1.2018.
10:37
Promo
VOYO logo

Veliki uspjeh softverske konferencije Change, potaknuo je KING ICT na nešto sasvim novo. Organiziramo Change Code – naš prvi hackathon namijenjen svim studentima hrvatskih sveučilišta i veleučilišta koji će se održati u subotu 21. travnja 2018. u sjedištu KING ICT-a.

"Cilj nam je poticati mlade i kreativne studente na razmišljanje izvan zadanih okvira te što brže i kreativnije rješavanje zadanih izazova. Zato je KING-ov tim osmislio zadatak koji će i najbritkijima predstavljati pravi izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim dobre 24-satne zabave i prilike za učenje, pripremljene su i bogate novčane nagrade, pa će tako pobjednički tim osvojiti 20 000 kuna, drugoplasirani 10 000 kuna, a trećeplasirani 5000 kuna.

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem službene Change Code stranice. Požurite, jer su prijave otvorene do 26. siječnja 2018. Timovi se sastoje od četiri natjecatelja, a svaki prijavljeni tim treba riješiti pristupni zadatak koji će biti objavljen 1. veljače 2018. Odabrane timove objavit ćemo 1. ožujka 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa Change Code Hackathona vas čeka! Sve informacije o Change Codeu pratite na web stranici, Facebooku, Twitteru Change Codea", poručuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo