NESREĆA KOD ZADRA / Sudar dvaju plovila: ozlijeđene dvije osobe, a jedrilica potonula

Image
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL/Ilustracija

Jedrilica je potonula, a gliser je istegljen i odvezen u marinu u Sukošanu. Dojavu o nesreći zaprimio je Nacionalni pomorski centar za prikupljanje podataka u 12.48 sati, a na mjesto nesreće odmah su izašli djelatnici Lučke kapetanije Zadar

20.7.2017.
21:02
Zeljko Mrsic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

U sudaru glisera i jedrilice u Zadarskom kanalu, oko 500 metara istočno od otoka Ošljak u četvrtak oko 13 sati, ozlijeđene su dvije osobe, a jedrilica potonula, doznaje se iz zadarske policije.

Jedrilicom koja je u vlasništvu charter kompanije upravljao je 49-godišnji državljanin Austrije, a u njoj se nalazilo šest članova posade, od kojih je jedan zatražio liječničku pomoć, dok ostali članovi nisu ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na gliseru su se nalazila dva člana posade, a jedan je zatražio liječničku pomoć, doznaje se u zadarskoj policiji. Ozlijeđene osobe prevezene su na obradu u Opću bolnicu Zadar.

Jedrilica je potonula, a gliser je istegljen i odvezen u marinu u Sukošanu. Dojavu o nesreći zaprimio je Nacionalni pomorski centar za prikupljanje podataka u 12.48 sati, a na mjesto nesreće odmah su izašli djelatnici Lučke kapetanije Zadar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dolaska djelatnika Lučke kapetanije Zadar, članove posada s jedrilice i glisera iz mora su izvukla tri mala glisera koja su se našla u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo