Sudac pokrenuo portal i najavio katoličku televiziju

Vlč. Zlatko Sudac pokrenuo je vlastiti informativni portal i najavio osnivanje katoličke televizije, te na taj način želi izići iz medijske blokade koju su mu nametnule crkvene strukture.

26.6.2010.
13:01
VOYO logo

Redakciju portala www.velecasnisudac.com smještena je u središtu Zagreba, a vlč. Zlatko Sudac blagoslovio ju je prošloga tjedna, piše Večernji list.

''Prvi je korak interaktivni portal, drugi katolička televizija, a treći izgradnja međunarodnog interdisciplinarnog duhovnog pastoralnog centra, koji bi bio središte svega toga, i nakladničke kuće i televizije i poliklinike i duhovno-pastoralnog centra sa svim sadržajima za socijalno ugrožene, branitelje, invalide, hendikepiranu djecu i različite udruge koje su u potrebi'', rekao je vlč. Sudac na blagoslovu portala, dodavši kako ne sumnja da će uspjeti u svim projektima, jer dosad je sve uspjelo, nešto čak i prije planiranog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na portalu se radilo više od godinu dana, a u Hrvatskoj je ključni suradnik redatelj Jakov Sedlar, dok je izvana najviše pripomogao jedan od kreatora Facebooka Izraelac Ami Drozd.

Portal će donositi vijesti iz života i rada vlč. Sudca, ali i šire Crkve, no bit će ondje i kolumne poznatih kolumnista, poput dnevne kolumne Zorana Vukmana, ponedjeljkom će ići Slaven Letica, a petkom don Živko Kustić, dok će povremeni kolumnisti biti Stjepan Lice, Zdravko Tomac, Davor Pavuna, Hrvoje Hitrec, Ivan Aralica, a dvije godišnje kolumne obećala je napisati i bivša ukrajinska predsjednica Julija Timošenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlč. Zlatko Sudac najavio je i osnivanje katoličke televizije, kako bi na taj način izašao iz medijske blokade koju su mu nametnule crkvene strukture, piše Večernji list.

Prethodni članak:

arti-201004150930006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo