prijavljeno policiji / Studentica ulovila voajera na Lašćini: 'Predstavio se kao oftamolog pa rekao da će gledati u moju sobu'

Image
Foto: photos.com

Studentica Iva u domu na Lašćini ovih je dana imala neugodan susret s jednim starijim gospodinom

27.2.2017.
14:24
photos.com
VOYO logo

Iva boravi u studentskom domu na Lašćini i prepričala je neugodan susret sa starijim muškarcem za Zagreb.info.

Studentica u domu na Lašćini ovih je dana imala neugodan susret s jednim starijim gospodinom. Susrela ga je vraćajući se iz izlaska u nedjelju u šest ujutro kako neovlašteno šeta kompleksom i fotografira. Imao je, kaže, oko 65 godina, nosio naočale s običnim metalnim okvirom, bio visok oko 180 centimetara i ima između 90 i 100 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pri ulasku u dvorište doma primjetila sam da netko slika kompleks i pomislila da je možda izlazak sunca jer je bilo 6 sati ujutro. Kako se od drveća i grmlja s pozicije 5. paviljona ne vidi ulaz u kompleks, promatrala sam kamo će se dotični uputiti, jer kroz dvorište često prolaze ljudi i šetači pasa. Budući da je smjer kretanja bio u pravcu paviljona i ne vodi nikamo drugo, popela sam se stepenicama prema njemu koji je bio nadohvat vrata petog (ženskog) paviljona.

Pozdravila sam s dobro jutro i pitala kojim dobrom se nalazi tu”, opisuje Iva dodajući kako joj je gospodin odgovorio protupitanjem :”Jel’ ovo muški paviljon? Nekad je bio.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbezumljena djevojka prvo ga je pitala kakve ima veze koji je paviljon i tko ga je pustio unutra, na što je ovaj kazao da je ionako sve otvoreno. Zatim je pokušala otvoriti vrata paviljona i zaista zatekla otključana vrata.

“Zalupila sam vrata i pitala ga kako zna i što radi tu. Ubrzo nakon tog sam uključila kameru. Zbunila me smirenost dotičnog i nisam znala što točno reći i napraviti. Predstavio se kao doktor oftalmolog i nadodao kako imam lijepe oči te da nisam ružna pa može gledati i u moju sobu”, kazala je za Zagreb.info dodajući kako su i njene kolegice imale slična iskustva. Sve je prijavljeno policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo