STUDENTICA NA LAŠĆINI UHVATILA VOAJERA: / 'Predstavio se kao oftalmolog i rekao mi da nisam ružna...'

Image

Studentica iz doma na Lašćini opisala je uznemirujući susret koji je doživjela ovih dana. Tvrdi kako je srela voajera koji je fotografirao dom te joj rekao da će gledati i u njezinu sobu.

27.2.2017.
14:06
VOYO logo

Studentica u domu na Lašćini, po imenu Iva, ovih je dana imala neugodan susret s jednim starijim gospodinom. Našla ga je vraćajući se iz izlaska u nedjelju u šest ujutro kako neovlašteno šeta kompleksom i fotografira. Imao je, kaže, oko 65 godina, nosio naočale s običnim metalnim okvirom, bio visok oko 180 centimetara i ima između 90 i 100 kilograma.

"Pri ulasku u dvorište doma primijetila sam da netko slika kompleks i pomislila da je možda izlazak sunca jer je bilo 6 sati ujutro. Kako se od drveća i grmlja s pozicije petog paviljona ne vidi ulaz u kompleks, promatrala sam kamo će se dotični uputiti, jer kroz dvorište često prolaze ljudi i šetači pasa. Budući da je smjer kretanja bio u smjeru paviljona i ne vodi nikamo drugo, popela sam se stepenicama prema njemu koji je bio nadohvat vrata petog (ženskog) paviljona. Pozdravila sam s dobro jutro i pitala kojim dobrom se nalazi tu”, opisuje Iva dodajući kako joj je gospodin odgovorio protupitanjem :"Jel' ovo muški paviljon? Nekad je bio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbezumljena djevojka prvo ga je pitala kakve ima veze koji je paviljon i tko ga je pustio unutra, na što je ovaj kazao da je ionako sve otvoreno. Zatim je pokušala otvoriti vrata paviljona i zaista zatekla otključana vrata.

"Zalupila sam vrata i pitala ga kako zna i što radi tu. Ubrzo nakon toga sam uključila kameru. Zbunila me smirenost dotičnog i nisam znala što točno reći i napraviti. Predstavio se kao doktor oftalmolog i nadodao kako imam lijepe oči te da nisam ružna pa može gledati i u moju sobu", kazala je za Zagreb.info Iva dodajući kako su i njezine kolegice imale slična iskustva. Sve je prijavljeno policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo