SPORNI OGLAS / Studenti osramotili profesoricu: u Facebook grupi tražila da netko učeniku napiše maturalni rad

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Nakon nekoliko komentara otkriveno je kako se radi o profesorici koja radi u školi

16.3.2017.
10:11
Facebook/Screenshot
VOYO logo

U studentskoj Facebook grupi "Tražim/nudim studentski posao", jedna profesorica hrvatskog objavila je oglas u kojem traži studenta koji bi napisao maturalni rad za njenog susjeda, piše Srednja.hr.

Nakon nekoliko komentara otkrilo se kako se radi o profesorici koja radi u školi te da njenom susjedu treba netko napisati rad na zadanu temu. "Zamolio me da mu napišem rad. Ali ja ne bi radila upravo iz razloga jer radim u srednjoj školi i ne želim drugoj djeci raditi radove jer nije primjereno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook/Screenshot

"Pa sam rekla da ću vidjet’ s nekim studentima neka mu naprave jer nije jedini koji to radi. Na profesorima te škole je da vide tko i kako radi radove od djece. I on ide po prilagođenom programu. S posebnim potrebama", napisala je u grupi.

Profesorica je u komentarima navela kako je u svojoj školi profesorica, dok je van nje prijatelj, susjed i kolega te je odlučila, na zahtjev susjedovih roditelja, pitati nekoga može li to napraviti umjesto nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko napada profesorica je izbrisala oglas, a nakon što joj je rečeno da kao profesor ima veliku društvenu odgovornost boriti se protiv ovakvih stvari, a ne sudjelovati u njima, profesorica je shvatila da je u krivu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo