ŠTO TO RASTE, A ŠTO PADA?: / "Dosta je neutemeljenog optimizma tehničkog ministra Grčića"

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl
26.10.2015.
17:20
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

"Danas u Splitu na konferenciji za medije tehnički ministar Branko Grčić govori o još jednoj propaloj politici Vlade na odlasku. U mandatu SDP-ove Vlade imali smo četiri godine obećanja i četiri godine neuspjeha. Milanovićeva politika je propala, a građanima je dosta neutemeljenog optimizma tehničkog ministra Grčića", stoji u priopćenju HDZ-a. Napominjući kako je Hrvatska na dnu koje god pokazatelje uspoređivali, navode kako je to, nažalost, posljedica "rada“ Vlade na odlasku.

"SDP govori da Hrvatska raste. Sve što je trebalo rasti - pada, a sve što je trebalo padati - raste. Nezaposlenost raste, raste broj mladih iseljenih, raste broj izgubljenih radnih mjesta. Imali smo četiri godine SDP-ovih obećanja i četiri godine SDP-ovog neuspjeha", naglašava HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-OVA ANALIZA: “SDP-ov gospodarski program je uradak koji potcjenjuje građane i stručnjake”

Image

HDZ-OVA ANALIZA: "SDP-ov gospodarski program je uradak koji potcjenjuje građane i stručnjake"

Image

HDZ-OVA ANALIZA: "SDP-ov gospodarski program je uradak koji potcjenjuje građane i stručnjake"

"Ne bojimo se zasukati rukave"

Upozorava i da je gospodarstvo u kaosu, da smo izgubili 100.000 radnih mjesta, građani su bespomoćni, mladi ljudi zbog toga ispaštaju te smo svjedoci i šokantne nezaposlenosti. Pri tome, kažu, bezuspješna politika SDP-a i ministara poput Grčića pogoršavaju stvari svakim danom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Građanima ne trebaju nova obećanja, već novo vodstvo koje će donijeti stvarne promjene. Vodstvo koje zna kako izvući zemlju iz gospodarske krize i ne boji se zasukati rukave kako bi vratili dostojanstvo, vjeru i optimizam građana u bolje sutra. Vodstvo HDZ-a vjeruje u ovu zemlju i vjeruje u naše ljude. Vjeruje da sutra može biti bolje i da će biti bolje. Ali to neće donijeti pusta obećanja, nego samo rad i konkretne mjere", stoji u priopćenju HDZ-a..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo