OTVORENA 'VRATA RAJA' / Što su Modrić i Kranjčar poručili nakon Irske?

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski nogometaši nisu skrivali zadovoljstvo nakon ostvarene pobjede protiv Irske (3:1) koja je 'Vatrene' gurnula na prvo mjesto skupine C nakon prvog kola i širom otvorila vrata četvrtfinala Eura.

11.6.2012.
9:07
PIXSELL
VOYO logo

"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Nadigrali smo Irce u svim segmentima igre i posve zasluženo smo osvojili tri boda. Svi smo bili na visokom nivou i opravdali smo ulogu favorita", kazao je jedan od najboljih igrača u hrvatskim redovima Luka Modrić.

Veznjak 'vatrenih' smatra da smo ovom pobjedom otvorili vrata prolaza u četvrtfinale, ali i kako moramo ostati 'čvrsto na zemlji' uoči ogleda protiv Italije i Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova pobjeda nam otvara vrata prolaska u četvrtfinale, no sada slijede dva najteža ispita", dodao je Modrić koji je, netipično za njega, bio jedan od rijetkih kartoniranih u hrvatskoj momčadi.

Nikica Jelavić je pogotkom protiv Irske nastavio golgetersku seriju iz Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

"U svakoj utakmici igram svoju igru i jednako se trudim. Zadovoljan sam našom pobjedom, ali i svojim nastupom. Nadam se da ću nastaviti igrati u ovom ritmu", rekao je Jelavić, dodavši kako se ne zamara previše kritikama na svoj račun.

Niko Kranjčar, koji je uz Modrića jedini zaradio žuti karton u hrvatskoj momčadi, smatra da je hrvatska reprezentacija ostvarila svoj prvi cilj - osvojila tri boda u susretu protiv Irske protiv koje je bila favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada nam slijede utakmice protiv Italije i Španjolske protiv kojih nitko ne može reći da je favorit. Sada će nam biti lakše jer više nećemo imati taj pritisak da smo bolji i da moramo pobijediti", zaključio je Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo