STIŽE VELIKO POGORŠANJE VREMENA: /

Pripremite se na obilnu kišu, buru i drastičan pad temperature

Image

U ponedjeljak nam stiže promjena vremena. Osim obilne kiše u čitavoj Hrvatskoj, jako će zahladnjeti, osobito u unutrašnjosti gdje će temperatura pasti za 15 stupnjeva.

4.9.2016.
9:45
VOYO logo

Za prvi školski dan meteorolozi najavljuju veliku promjenu vremena. Ona će, kažu, trebati svima. Ako ne baš na putu u školu, onda na putu kući! Prema riječima RTL-ovog meteorologaNikole Vikića Topića, ujutro kišobrane neće trebati mali Slavonci i Dalmatinci, ali oni koji žive u zapadnim dijelovima zemlje morali bi ga uz sebe svakako imati. Slavoncima i Dalmatincima kišobrani će trebati oko podneva. Meteorološke like, pak, pokazuju da će kiša ponegdje biti i prilično jaka. Prema večeri ona će u zapadnim dijelovima polako i prestajati padati.

Od utorka poboljšanje

"Osim kiše treba istaknuti da će jako zahladnjeti. Temperatura će u unutrašnjosti pasti za 15 stupnjeva", kaže Vikić Tokić dodajući da će na Jadranu temperatura pasti 7 do 8 stupnjeva Celzija. No, ondje će biti olujne bure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od utorka ponovno kreće poboljšanje vremena. Stoga će ovogodišnji rujan biti topliji od uobičajenog s količinama pale kiše oko prosjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo