STIPE JE NESTAO U RIJECI PRIJE 9 DANA - I DALJE MU NEMA TRAGA; / Očajna majka prolazi kroz noćnu moru, zatražila je samo jedno...

Image
Foto: Google Maps/Nestali.hr

Mladićeva majka Božica prolazi kroz noćnu moru jer ne zna gdje joj je sin te pokušava naći detalj koji bi mogao biti krivac za Stipin nestanak

8.2.2020.
20:35
Google Maps/Nestali.hr
VOYO logo

Stipe Capan iz Novigrada nestao je u 31. siječnja u Rijeci od tada od ovog 24-godišnjeg mladića nitko nije vidio niti čuo. Njegova majka Božica prolazi kroz noćnu moru jer ne zna gdje joj je sin te pokušava naći detalj koji bi mogao biti krivac za Stipin nestanak. Novinarki Glasa IstreSanji Bosnić su susjedi iz Novigrada ispričali o Stipi, a i oni su baš kao i mladićeva majka šokirani njegovim nestankom.

Image
GUBI MU SE SVAKI TRAG: /

Stipe (24) je prije tri dana nestao u Rijeci, njegova cura je zabrinuta: 'Zadnje što smo si rekli bilo je: Volim te...'

Image
GUBI MU SE SVAKI TRAG: /

Stipe (24) je prije tri dana nestao u Rijeci, njegova cura je zabrinuta: 'Zadnje što smo si rekli bilo je: Volim te...'

"Stipe je iznimno suptilan i pristojan momak te je uglađen kao dečko. Neobično za današnje frajere, ali ne podnosi psovke, opisuje nam jednu zgodu jedan od susjeda te dodaje da je nužno u svim raspoloživim medijima konstantno odašiljati vijest i njegovu fotografiju da bi se što prije i uspješno okončala ova drama. Svi bi željeli pomoći, ali ne znaju naprosto odakle krenuti", kazali su susjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka moli za pomoć

Stipina majka, inače kuharica u novigradskoj osnovnoj školi Rivarela, za Glas Istre nije puno htjela komentirati slučaj pa je samo kazala da želi da mediji objavljuju da se Stipe nije vratio kao i njegovu fotografiju i podatke.

Ante Milos, gradonačelnik Novigrada pun je suosjećanja za majku kojoj je nestao sin pa je i sam zamolio da ako itko bilo što zna da javi u policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"U vezi sam s načelnikom Tomislavom Rajkovićem iz Policijske postaje Umag očekujući svaki dan dojavu neke dobre vijesti koju ćemo podijeliti, prije svega s roditeljima, a zatim s hrvatskom javnošću koja je preko društvenih mreža i medija senzibilizirana u potrazi za Stipom. Za bilo kakvu pomoć i podršku, kao i do sada u svim izvanrednim situacijama, na raspolaganju smo nesretnim roditeljima", rekao je gradonačelnik Milos koji je ponovno pozvao širu javnost da se uključi u potragu za Stipom Capanom.

Nestali mladić rođen je 1996. godine, mršave je građe te visine 189 centimetara. Njegove oči su plavo-zelene boje, a zadnji put je viđen 31. siječnja oko 1 sat ujutro. Kada je nestao nosio je tamnoplavu jaknu, crnu majicu, sive traperice i crne tenisice Skechers. Inače, 24-godišnjak je zaposlen u riječkom kafiću Fiorello koji se nalazi na Korzu. Svi oni koji imaju informacije o Stipi mogu svoja saznanja podijeliti s najbližom policijskom postajom ili nazvati 192. K tome, informacije građani mogu dostaviti i na mail adresu: nestali@nestali.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo