krenula je šopingmanija / Stigao je Crni petak! Kupci u Zagrebu cijelu noć čekali u redovima, a evo gdje se nude najveći popusti

Image
Foto: Pixsell

Trgovci u Hrvatskoj su za Crni petak pripremili popuste, ali ne onakve kakvi se mogu vidjeti u Americi

29.11.2019.
7:00
Pixsell
VOYO logo

Po uzoru na Amerikance i u Hrvatskoj je posljednjih godina zaživio Black Friday, odnosno Crni petak, no, za razliku od Amerike gdje ti popusti sežu i do 90 posto, a u redovima se pred trgovinama stoji satima jer se isplati, u Hrvatskoj tek malobrojni popusti idu preko 50 posto. No, usprkos tome, mnogi će iskoristiti priliku da šopingiraju prije službenog početka blagdanskih sniženja i mjeseca u kojem potrošnja doseže vrhunac. 

Ispred trgovina Links u Zagrebu na Trešnjevci i u Dubravi neki su čekali u redu od sinoć u 20 sati kako bi bili među prvima koji će ugrabiti najbolje popuste. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Stigao je Crni petak! Kupci ispred jedne zagrebačke trgovine nestrpljivo su čekali od ponoći

Image

Stigao je Crni petak! Kupci ispred jedne zagrebačke trgovine nestrpljivo su čekali od ponoći

Mnogi će se umjesto obilaska trgovina odlučiti za online kupnju, no pritom trebaju paziti na kojim stranicama kupuju i gdje sve ostavljaju svoje osobne podatke. O savjetima za online šoping i što trebate napraviti da biste se zaštitili od prevaranata već smo pisali.  

Arena Centar u Zagrebu  - trgovine u ovom centru odlučile su se popuste uglavnom od 15 do 50 posto s različitim varijacijama – neke samo na dio asortimana, neke na sve. Izuzetak je jedan outlet koji ima trajna sniženja do 70 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Listu trgovina s popustima možete vidjeti OVDJE.

City Center one najavio je pak kako će u petak raditi sat vremena duže, do 22 sata. Popusti također idu od 15 do 50 posto. Popis trgovina možete vidjeti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Avenue Mall u Zagrebu pripremio je popuste do 80 posto (taj se odnosi samo na odabrani dio opreme u Mobia shopu). Popis trgovina s popustima pogledajte na linku

Na eKupi Crni petak kreće u ponoć, a najavljeni su popusti 70 posto plus dodatnih 10 posto na određene kartice.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IKEA ima "Happy friday" ili Crni petak na IKEA način - nude  sniženje od 20 posto na tekstile i tepihe, a neki odabrani proizvodi sniženi su i do 60 posto. 

Proteklih godina veliki je interes kupaca bio za Black Friday u HGSPOT-u, a ove godine najavljuju najveći Black Friday (i Cyber Monday) do sada s popustima do čak 90 posto. Njihove artikle možete pogledati OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Links, pred čijim se vratima svake godine stoji u redovima, pripremio je popuste do 70 posto. Što je u ponudi pogledajte na linku

Emmezeta najavljuje Pink vikend akciju s popustima do 50 posto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jysk za Black Friday najavljuje uštede do 70 posto. 

Lesnina XXXL također je za ovaj šoping vikend pripremila popuste, a kako stoji na njihovim stranicama čak do 80 posto. Što nude pogledate OVDJE.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo