neutješni reprezentativci / Stevanović i Slišković: 'Na momente smo izgledali super, a na momente smo radili početničke pogreške'

"Prije dva dana smo bili najsretniji, danas smo najtužniji, ali tako je kako je. Moramo vidjeti gdje smo griješili i pričekati tu utakmicu za treće mjesto", rekao je Slišković

29.1.2016.
23:14
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u finale Europskog prvenstva u Poljskoj, u polufinalu igranom u petak u Krakowu bolji su bili Španjolci sa 33-29 (18-14). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Stevanović i Ivan Sišković bili su među najboljim našim pojedincima, no i oni su nakon kraja utakmice bili neutješni. 

Ivane, nismo uspjeli pronaći recept za Španjolce?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo, u dva, tri navrata su se odvojili zbog naših grešaka, kasnije smo teško zabijali, nismo se dobro branili. Ne znam što bih rekao. Nije bilo te lepršavosti kao protiv Poljaka, kaznili su naše pogreške i nismo ih mogli stići."

Ostaje nam utakmica za treće mjesto protiv Norvežana, s njima smo već igrali?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesmo, znamo dosta o njima, opekli smo se u prvoj utakmici, oni su možda igrali i najbolji rukomet na prvenstvu, utakmica je vrlo rano i moramo se dobro pripremiti."

Nažalost, ostali smo bez finala?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako je, ne znam što da kažem, nismo uspjeli, nije lako, tužni smo. Prije dva dana smo bili najsretniji, danas smo najtužniji, ali tako je kako je. Moramo vidjeti gdje smo griješili i pričekati tu utakmicu za treće mjesto."

Danas nam je falilo koncentracije, lepršavosti i agresivnosti. Što se dogodilo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, na momente smo izgledali super, a na momente smo radili početničke greške, primali smo golove iz akcija za koje smo znali da ih igraju i to nam se osvetilo."

Ostaje nam utakmica za treće mjesto, s Norveškom smo već igrali?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo skupit snage, dignut glavu i odigrat još bolju utakmicu nego onu protiv Poljske, i tada ćemo sigurno pobjediti. Na ovom prvenstvu smo pokazali sva naša izdanja, no vjerujem da ćemo se dignuti nakon ovog poraza i uzeti tu broncu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo