nedovršeno i opasno! /

Stajalište u Trnskom kao 'iz pakla': Građani bijesni, bus čekaju u užasnim uvjetima

Image
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Zdravko je samo jedan od mnogih koji u tim godinama i po ovoj hladnoći nipošto ne bi trebali biti prisiljeni na takav 'put' do stanice

8.1.2019.
12:21
Filip Kos/PIXSELL
VOYO logo

Stanovnici Savskog gaja su bijesni. Naime, zbog zatvaranja rotora su im autobusno stajalište preselili u Trnsko, no nisu ga niti betonirali niti postavili nadstrešnicu, prenosi Večernji.

Prije zatvaranja rotora imali su čak tri stajališta bi sad spali na jedno. Glavna stanica na početku Avenije Dubrovnik je zatvorena, a nova je postavljena 250 metara istočnije te nije dovršena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je za Večernji potvrdio Zdravko Šerić, koji svaki dan iz Savskog gaja pješači kilometar kako bi se ukrcao u bus, potpisali su peticiju kako bi je dobili u kvartu, no čini se da od toga neće biti ništa. Zdravko je samo jedan od mnogih koji u tim godinama i po ovoj hladnoći nipošto ne bi trebali biti prisiljeni na takav "put" do stanice.

"Kada je suho, još se da, nema toliko blata, ali kada padne snijeg, trebali bismo sa sobom nositi rezervne cipele da se preobujemo u autobusu", pita se jedna ogorčena stanovnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli su nam na stanicu barem betonske ploče postaviti, a o nedostatku nadstrešnice da ne govorim. Nemamo se kamo zakloniti po ovome vjetru, a ni stiskanje pod kišobranima ne pomaže kada počne padati snijeg", kaže drugi stanovnik, piše Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo