Srbi imaju rješenje za loš engleski Jadranke Kosor!

Srpska ministrica pravosuđa Snežana Malović našla se u istom problemu kao i naša premijerka Jadranka Kosor.

3.6.2011.
14:39
VOYO logo

Posljednjih govor srpske ministrice pravosuđa Snežane Malović o izručenju Ratka Mladića Haagu izazvao je burne i nezadovoljne reakcije njezinih sunarodnjaka.

Naime, baš kao i naša premijerka Jadranka Kosor, srpska ministrica jedva je pred novinarima pročitala priopćenje u kojem se poručuje da je Srbija izručenjem Ratka Mladića ispunila svoje obveze prema sudu u Nizozemskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog vrlo 'tvrdog' izgovora i čestog zastajkivanja tijekom čitanja pojedini građani Srbije našalili su se i na Facebooku objavili fotografiju navodnog lista papira na kojem je bio napisan govor za ministricu na engleskom, no na način da su riječi napisane kako se izgovaraju.

Iako je riječ o šali na račun političara, spomenuti primjer mogao bi poslužiti kao buduća praksa i Jadranki Kosor i Snežani Malović. Podsjetimo samo da nas je premijerka već nekoliko puta osramotila svojim poznavanjem engleskog jezika, a posljednji njezin gaf koji je odjeknuo medijima bila je poruka američkom ambasadoru Jamesu Foleyju usred Zagreba: 'Welcome to Croatia and welcome to America'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103230776006 arti-201010010083006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo