očekuju se tisuće građana / Sprema se 'Oluja': ovako će izgledati obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ministar branitelja Tomo Medved čestitao je Organizacijskom odboru na kvalitetnim pripremama.

28.7.2017.
13:14
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

U MORH-u je predstavljen program obilježavanja Danapobjede i domovinskezahvalnosti u Kninu. Državni tajnik TomislavIvić rekao kako je učinjeno sve što je potrebno da se na dostojan način obilježi taj dan, pripreme su radila tri ministarstva (MORH, MUP, branitelji), sve je pravodobno izvršeno. U četvrtak, 3. kolovoza, također će se održati i sjednica Vlade u Kninu.

Inicijativa da se govori drže na kninskoj tvrđavi je došla iz MORH-a, mininistarstva branitelja i braniteljskih udruga (Ivić podsjetio da je i Tuđman '95. imao prvo obraćanje s tvrđave).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vijesti.hr
Image
Foto: Vijesti.hr

(Foto: Vijesti.hr)

Očekuju "tisuće i tisuće građana iz svih dijelova zemlje"

Ministar branitelja TomoMedved čestitao je Organizacijskom odboru na kvalitetnim pripremama. Dodao je da ministarstvo branitelja podržava obilježavanje toga dana i u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Organizirano 67 autobusa s braniteljima koji će doći u Knin, prijave i dalje primaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

800 pripadnika Oružanih snaga sudjeluje u provedbi obljetnice.

MarkoJelić, gradonačelnik Knina, pozvao je otvorene duše i ruku sve građane Hrvatske da nazoče proslavi jednog od najvećih blagdana u povijesti Hrvatske. Zamolio sve da "dostojanstveno i kršćanski proslave taj dan, onako kako to čine pobjednici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo