ŠPRAJC RAZVALIO HDZ-ove PARTNERE: / 'Vrdoljak, Kosor i Pupovac podržali bi i pande da ih Plenković predloži'

Image
Foto: RTL screenshot

'Jednu ženu eto trebaju zamijeniti čak dvojica HDZ-ovih muževa i privesti kraju najveću financijsku, ekonomsku i pravnu dramu u hrvatskoj povijesti'.

23.5.2018.
9:38
RTL screenshot
VOYO logo

U jučerašnjem RTL Direktu, Zoran Šprajc se u sebi svojstvenom stilu osvrnuo na podršku koalicijskih partnera novom HDZ-ovom ministru gospodarstva ustvrdivši da bi 'podržali i dvije pande da ih predloži Plenković'.

'Ivan Vrdoljak, Darinko Kosor, Milorad Pupovac podržali bi, da je za ministre Plenković predložio, i dvije pande, ali eto svi glume da se njih kao nešto pita pa glumimo i mi', kazao je sinoć Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A potom se osvrnuo na sam profil Plenkovićevih kandidata za popunjavanje ovih dvaju vrlo bitnih mjesta u Vladi.

'No Tolušić i Horvat ipak nisu dvije pande, Tolušić je odličan PR majstor kojeg najviše pamtimo po tome da je kao župan podizao spomen-ploče samome sebi, ali i ministar koji je započeo i izgubio trgovinski rat sa Srbijom te pokušao uvesti reda u tzv. nepoštenu trgovačku praksu i onda u njoj napravio priličan nered.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A bivši Karamarkov ministar Darko Horvat nije ostao zapamćen ni po čemu osim kao oštri protivnik Vladine ideje da se proda HEP kako bi se otkupila INA, a sada će u istoj toj Vladi sjediti kao ministar zadužen da provede tu ideju.

Jednu ženu eto trebaju zamijeniti čak dvojica HDZ-ovih muževa i privesti kraju najveću financijsku, ekonomsku i pravnu dramu u hrvatskoj povijesti: postizanje nagodbe vjerovnika u Agrokoru', rekao je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj je konstatirao i kako, ako cijela ova priča s Agrokorom, u kojoj je sad počeo i sukob s vjerovnicima, dobro završi, Tolušiću i Horvatu treba podići spomen-ploču.

'Doduše, Tolušić će to učiniti i ovako i onako, pa makar o tome ne trebamo brinuti', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo