međunarodna sportska manifestacija /

Sportski susreti triju gradova: Projekt koji spaja sport i druženje

Image
Foto: Varazdinski.hr

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina dvanaestu godinu za redom domaćin je međunarodne sportske manifestacije 'Sportski susreti triju gradova' koja okuplja mlade sportašice i sportaše srednjoškolskog uzrasta iz Varaždina, Lendave i Zalaegerszega.

10.11.2016.
13:30
Varazdinski.hr
VOYO logo

Nakon što su u listopadu naši sportaši bili u Lendavi, danas, 10. studenog, su natjecanja u košarci za mladiće i streljaštvu za djevojke i mladiće održana u Varaždinu.

Riječ je o projektu koji preko sportskih natjecanja povezuje tri prijateljska grada: Lendavu, Varaždin i mađarski Zalaegerszeg, u čijoj organizaciji sudjeluju sportski savezi ili zajednice spomenutih gradova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sportskim borilištima susreću se srednjoškolci iz tri grada, a u stručnom, sportskom dijelu, imaju potporu trenera i kineziologa.

- Susreti se organiziraju već dvanaestu godinu, odlična je to sportska priča za srednjoškolce. Natjecanje se odvija tri puta godišnje, uvijek u drugom gradu, a danas je domaćin Varaždin. Sportovi se mijenjaju, riječ je o izvrsnom druženju, prekrasnoj atmosferi. Mijenjamo škole tako da svi imaju prilike sudjelovati, a zainteresiranih uvijek ima - rekao je Patrik Koščak, glavni tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo