Glazbena poslastica / Spektakl elektronske glazbe na krovu Westgatea

Image
Foto: PR fotografija

Westgate Shopping City će 6. i 7. lipnja biti nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje elektronske glazbe jer će na krovu centra nastupiti najbolji hrvatski i svjetski DJ-i.

28.5.2014.
8:42
PR fotografija
VOYO logo

Uz brojna poznata imena glazbene scene vrhunski spektakl i nezaboravan provod garantiraju jedinstveni ambijent open air festivala, najbolja svjetska produkcija i razglas, lightshow te brojna druga iznenađenja.

West House Reunion Festival bit će posveta legendi house glazbe, Franckieju Knucklesu koji je iznenada preminuo, a jedan od glavnih headlinera bit će njegov partner iz producentske kuće Def Mix, također velikan house glazbe David Morales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak, 6. lipnja od headlinera nastupit će Riva Starr, Hard Rock Soffa, Blacksoul te brojni drugi, a closing party odradit će Damir Ludvig i Go Cut.. U subotu, 7. lipnja osim nastupa Davida Moralesa posjetitelje očekuju i vrhunski nastupi puni adrenalina i pozitivne energije, a nastupit će: Yves Larock, Playone, Viktoria Metzker te majstori hrvatske klupske scene Dj Carlo & Dj Makro Polo – Golddiggers.

Ovaj impresivan popis izvođača garantira svim posjetiteljima jedinstvenu glazbenu poslasticu i nezaboravnu zabavu. Odlična vijest za posjetitelje je da će za svaku kupljenu ulaznicu za subotu, dobiti i gratis ulaznicu za petak to jest prvi dan festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo