veliki pothvat policije / Specijalne jedinice okupirale su Osijek: uhićen šef zloglasne Čepinske skupine

Image
Foto: Ilustracija/Dino Stanin/PIXSELL

Ova skupina bila je pod istragom nekoliko puta od 90-ih godina zbog reketarenja, ucjenjivanja i protupravne naplate, no za ta djela na kraju nitko nije osuđen

16.5.2018.
16:11
Ilustracija/Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

U utorak poslijepodne, specijalne jedinice okupirale su Osijek

Nekoliko policijskih kombija interventne policije, prekinulo je mirno poslijepodne u osječkom kafiću Tivoli u Ulici Stjepana Radića. Policajci su pristupili jednom muškarcu u kafiću i odveli ga u obližnju policijsku upravu na ispitivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje osijek031.com, riječ je o 48-godišnjem D.B. za kojeg se smatra da je šef zloglasne "Čepinske skupine". Ova skupina bila je pod istragom nekoliko puta od 90-ih godina zbog reketarenja, ucjenjivanja i protupravne naplate, no za ta djela na kraju nitko nije osuđen.

Smatra se da je skupina osumnjičenog D. B.-a počinila barem jedno kazneno djelo tijekom prošle godine, odnosno podmetanje požara, u kojem su doveli u opasnost živote i imovinu ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo uhićenje bi moglo biti dio šire akcije Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (USKOK) u kojoj je ukupno uhićeno šest osoba u Osijeku, Rijeci i u Zagrebu, piše osijek031.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo