I što reći na ovo??? /

Snimka iz Makarske razbjesnila ljude: 'U zatvoru bi oni meni provodili produženi godišnji'

Image
Foto: JVP grada Makarske

Vatrogasci su zahvalili što je brzo stigla dojava te pozvali građane da sve slične situacije odmah prijave njima ili policiji

9.8.2024.
10:34
JVP grada Makarske
VOYO logo

Očito neki ne mare za stalna upozorenja da se na otvorenom u vrijeme ljetnih mjeseci ne pali vatra. Javna vatrogasna postrojba Grada Makarske objavila je snimku na kojoj se vidi kako je netko neodgovoran ispod centra na Osejavi napravio glupost u srijedu navečer. Vatrogasci su zahvalili što je brzo stigla dojava da netko na otvorenom pali vatru, te su pozvali građane da sve slične situacije odmah prijave njima ili policiji. A građani su također oštro reagirali na snimku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U zatvoru bi oni meni provodili produženi godišnji", napisao je jedan korisnik. "Odmah kazna. I to paprena", "Ja se nadam da je snimatelj javio odmah policiji. Pa to treba kazniti i to pošteno da im nikada više ne padne na um. To mozga nema ni mrvu", nizali su se komentari.

"Nakon Tučepskog požara koji je imao ogromnu štetu na prirodu i ugrozio imovinu građana, ljudskoj nepažnji ili zlonamjeri očito nema kraja! Naime jučer u večernjim satima zapažena je skupina ljudi koja je palila vatru ispod metereološke postaje na Osejavi te do našeg dolaska isti nisu zatečeni, a večeras je na predjelu Veprika također uočen kamper koji je pripremao večeru! Ovim putem napominjemo da je zabranjeno paljenje vatre na otvorenom te molimo sve šetače kao i rekreativce na poluotoku Osejavi da bilo kakvo paljenje vatre odmah prijave policiji na broj 192 i vatrogascima na 193 ili 021 613 493", poručili su vatrogasci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Osječani strahuju zbog drugog požara u Dravi International u nepunih godinu dana

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo