GLUMI I STARO I MLADO / Snima se četvrti "Vrisak"

Image

Horor/triler franšiza iz devedesetih dobit će još jedan nastavak. Kandidat za redatelja opet je Wes Craven.

13.1.2009.
18:55
VOYO logo

"Vrisak", popularni horor serijal koji se s velikim uspjehom prikazivao u prošlom desetljeću, dobit će i svoje četvrto izdanje, javlja nekolicina filmskih portala pozivajući se na pouzdane izvore iz studija.                            

Osnovna ideja je kombinirati originalnu glumačku postavu u manjim cameo ulogama (Courteney Cox i njen suprug David Arquette, Neve Campbell...) s mlađim glumcima, čiji je zadatak osvojiti današnje tinejdžere.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao redatelja producenti ponovno žele angažirati legendarnog Wesa Cravena, autora svih dosadašnjih "Vrisaka", no on na njihovu inicijativu dosad nije dao baš nikakav komentar.

Iz izvorne ekipe tu je i scenarist Kevin Williamson koji je potpisao prva dva nastavka, a, prema istom izvoru, već naveliko radi i na novim masakrima serijskog ubojice koji voli bockati nožem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvorni "Vrisak" iz 1996. godine stekao je kultni status, dobrim dijelom parodirajući tinejdžerske horore iznimno popularne u 70-ima i 80-ima, a i njegovi nasljednici ostvarili su sasvim solidan uspjeh kako kod publike, tako i u kritičarskim tekstovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo