SNIJEG U DALMACIJI: /

Pada kod Splita, u Sinju, Pločama; Kaos na svim prometnicama, vozači nemaju zimsku opremu

Image
Foto: YT/Dalmacija Danas

Snijeg pada i na Makarskoj rivijeri iznad 300 metara nadmorske visine

8.1.2019.
20:59
YT/Dalmacija Danas
VOYO logo

Noć je bila hladna. U Dalmatinskoj zagori temperature zraka padale su do -7 stupnjeva, koliko je jutros izmjereno u Muću. Na dijelovima Korčule i Hvara temperatura je pala na -3 stupnja, javlja Dalmacija Danas.

Kako pišu, snijeg večeras pada u Žrnovnici i gornjim dijelovima Solina, a zabijelio je i Dubravu i Gornje Sitno. Na Zvjezdanom selu Mosor izmjerena su 2 centimetra snijega. Snijeg pada i na području Klisa i Dugopolja te u velikom dijelu Zagore. Pod tankim su pokrivačem Gata, Bisko i dio Cetinske krajine, a gust snijeg pada na Zelovu, Sutini i Ogorju. Snijeg pada i u Pločama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snijeg pada i na Makarskoj rivijeri iznad 300 metara nadmorske visine. Zabijelili su se Gornja Brela, a povremeno pada i na Dupcima.

Nekoliko prometnih nesreća u utorak navečer dogodilo se na brzoj cesti Solin – Klis. Cesta zasad nije zatvorena, ali se stvaraju velike gužve. Čitatelji Dalmacije Danas kažu da se dio automobila uključio u promet bez zimske opreme, a na cesti je temperature pala ispod nule, pada snijeg i događaju se proklizavanja. U policiji su nam potvrdili da imaju evidentirane dvije prometne nesreće, ali da zasad nitko nije zatražio liječničku pomoć. Cesta (još) nije zatvorena za promet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo