Snijeg i bura presjekli Hrvatsku

Snijeg nošen jakom burom moguć je ponegdje uz obalu sjevernog Jadrana i u unutrašnjosti Dalmacije.

7.2.2010.
10:31
VOYO logo

Zbog jake bure dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, te državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvorene su za sav promet, izvijestio jeHAK.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet dionicom državne ceste D 2 Dubrava Križovljanska-Brezje Dravsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jadranskom magistralom između Bakra i Svete Marije Magdalene te Paškim mostom prometovanje je dopušteno samo osobnim vozilima.

Krčkim mostom promet je zabranjen za vozila I. i II. skupine (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i natkrivenim teretnim prostorom, te motocikle).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otežano se zbog ugaženog snijeg vozi u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a vozači se upozoravaju da ne voze bez zimske opreme.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometovanja za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Gorskom kotaru, Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Meteorolozi kažu da će danas biti većinom oblačno, a na Jadranu i unutrašnjosti Dalmacije moguća su kraća sunčana razdoblja. U kopnenom području još mjestimice slab snijeg, a na južnom Jadranu kiša.

Snijeg nošen jakom burom moguć je ponegdje uz obalu sjevernog Jadrana i u unutrašnjosti Dalmacije. Puhat će povremeno umjeren, u gorju i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu jaka mjestimice i olujna bura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviša dnevna temperatura zraka od -3 do 1, a na Jadranu od 5 do 10°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo