'Treba nam hladna glava' /

Slovenski igrači: 'Ne želimo komentirati suce, moramo vidjeti snimku'

Veliku pobjedu nad Njemačkom uzela im je vlastita nesmotrenost i videotehnologija, no bod protiv europskog prvaka itekako je velik, ističu Slovenci

15.1.2018.
20:57
VOYO logo

"Ne bih komentirao suce, moramo pogledati usporenu snimku. Na neke stvari ne možemo utjecati. Kada budemo hladne glave ćemo to komentirati", kazali su Slovenci Vid Kavtičnik i Blaž Janc nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Kavtičnik, koji igra s bandažom na šuterskoj ruci komentirao je dvostruko isključenje u njegovoj momčadi tijekom drugog dijela. On je, naime, isključen zbog prigovora. "Dobio sam dvije minute jer sam bio siguran da je nepravedno bilo dosuđeno isključenje mom suigraču. Nisam ništa napravio."

No, istaknut će Slovenci, velik je ovo bod protiv aktualnih europskih prvaka. "Svjesni smo čega smo sposobni. S ovakvom igrom možemo pobijediti svakoga. Slovenija je moćna. Vjerujemo u našu pozitivnu karmu, da će se sreća okrenuti na našu stranu", kazao je Vid Kavtičnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Složio se Blaž Janc, sjajno desno krilo i igrač koji je zabio za 25:24 tri sekunde prije kraja. No ipak to nije bio pobjednički gol. "Ponosni smo na ono što se napravili. Hvala navijačima koji su bili s nama. Pokazali smo da možemo igrati s velikima. Nijemci su nam zabili samo deset golova u prvom dijelu, rekao je Janc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo