treba li tako nešto prijaviti? / Slovenac iz automobila u okolici Zadra bacao opuške po cesti: nakon što je upozoren, odbrusio je da će ih nastaviti bacati

Image
Foto: Facebook/Uživo s hrvatskih prometnica

Odgovora ima različitih, od onih koji bi mu razbili glavu i auto, do onih koji bi zvali policiju, a neki bi ih čak sačekali na granici pa onda rješavali 'nagomilane' probleme

25.7.2017.
20:40
Facebook/Uživo s hrvatskih prometnica
VOYO logo

Na Facebook stranici Uživo s hrvatskih prometnica osvanula je fotografija koja prikazuje Slovenca koji se vozio okolicom Zadra u svojem Mercedesu, i prema svjedočenju vozača iza njega - nije prestajao na cestu bacati opuške cigareta.

"Naš fan pita kako postupiti: Vozio je okolicom Zadra iza dotičnog Mercedesa, čiji je vozač u nekoliko navrata bacao opuške van auta. Nakon što ga je upozorio da to ne čini, ovaj mu je odbrusio da će ih nastaviti bacati. Pitanje glasi, treba li tako nešto prijaviti?", piše u opisu fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovora ima različitih, od onih koji bi mu razbili glavu i auto, do onih koji bi zvali policiju, a neki bi ih čak sačekali na granici pa onda rješavali 'nagomilane' probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike