o vrućoj temi / Sloković poručila: Počeo politički obračun protiv Todorića

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Sloković je novinarima ispred Županijskog suda u Zagrebu izjavila da Todorić nije u bijegu i da ona za sada ne može više ništa reći o tom slučaju

16.10.2017.
12:30
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Odvjetnica Ivice Todorića Jadranka Sloković izjavila je u ponedjeljak da je uhićenje bivših čelnika koncerna Agrokor početak političkog obračuna s Todorićem za kojega je rekla da nije u bijegu, iako nije u Hrvatskoj.

Sloković je novinarima ispred Županijskog suda u Zagrebu izjavila da Todorić nije u bijegu i da ona za sada ne može više ništa reći o tom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit kad bi Todorić mogao doći u Hrvatsku, Sloković je rekla da će vidjeti kako će ići postupak i što će se dalje događati.

Nije odgovorila na pitanje da li se jutros čula sa svojim branjenikom u čiji je dom policija upala rano ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je u ponedjeljak prijepodne počela s uhićenjima bivših čelnika Agrokora koju su tu kompaniju vodili prije nego što ju je preuzela privremena uprava, a prema podacima Državnog odvjetništva "izvidi i pretrage" traju kod 15 osoba. 

Do sada su prema dostupnim podacima uhićeni Ivan Crnjac, Piruška Canjuga, Ljerka Puljić, Tomislav Lučić i Damir Kuštrak. Svi oni bili su članovi uprave ili nadzornog odbora posrnulog koncerna, prije dolaska izvanrednog vladinog povjerenika Ante Ramljaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo