most podržava prosvjed? / 'Slijepi i nepismeni': Most NL ponovio riječi Željke Markić u osvrtu prosvjeda protiv Istanbulske konvencije

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL / Facebook

Uputili su žestoke kritike procjenama policije da se na prosvjedu okupilo oko 5.000 ljudi. S obzirom na objavu, nameće se pitanje jesu li time dali do znanja da podržavaju prosvjed

26.3.2018.
15:07
Patrik Macek/PIXSELL / Facebook
VOYO logo

Prošlu srijedu je predsjednica udruge "U ime obitelji" Željka Markić ocijenila kako je interpretativna izjava premijeraAndreja Plenkovića vezano uz IK "još jedanput potvrdila njegov podcjenjivački odnos prema hrvatskim građanima - da niti znaju čitati, niti razumiju što su pročitali."

Sličnim riječima napisana je objava na Facebook stranici "MOST nezavisnih lista - Sesvete" gdje je napisan intrigantan osvrt na prosvjed protiv Istanbulske konvencije, konkretnije, uputili su žestoke kritike procjenama policije da se na prosvjedu okupilo oko 5.000 ljudi. S obzirom na objavu, nameće se pitanje jesu li time dali do znanja da podržavaju prosvjed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dok Plenković uvjerava hrvatske građane kako ne znaju čitati, ministar unutarnjih poslova Božinović ih uvjerava da ne vjeruju vlastitim očima i tvrdi kako se na jučerašnjem prosvjedu protiv IK na Trgu bana Jelačića skupilo 5 000 ljudi dok su svi ostali bili slučajni prolaznici, što je i službeni stav MUP-a RH.

Hrvatski su mediji, uključujući i državnu televiziju, prenijeli istu informaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postavlja se pitanje mogu li hrvatski građani imati povjerenja u policijsku zaštitu, u resornog ministra i u profesionalizam, objektivnost i nepristranost medija, pogotovo javnog servisa kojeg svi mi financiramo? #vjerodostojno #slijepiinepismeni" objavili su na svojoj službenoj Facebook stranici, a objavu su, između ostalih, i Nikola Grmoja te Miro Bulj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo