ZATVORSKA PTIČICA / Slavni Bakalar iz 'Velog mista' otac Filipa Juričića

U novoj dramskoj seriji RTL Televizije 'Tajne', u večerašnjoj epizodi, koja se na RTL Televiziji emitira od 20 sati, Nikola (Filip Juričić) odluči provesti vlastitu istragu o smrti svoje majke, nakon što je čuo očevu verziju priče.

17.9.2013.
16:00
VOYO logo

Naime, Nikola (Filip Juričić) je doznao da se njegova majka prilikom potrage za blagom zaljubila u Josipa Franića te odlučila okončati brak s Jerkom (Vinkom Kraljevićem). Međutim, uskoro je ubijena, a Josip iznenada nestaje.

Zbog toga je sumnja pala na Jerka, koji je osuđen na 17 godina zatvora, ali je pobjegao iz zatvora ne bi li sinu dokazao svoju nevinost. I dok Jerko uvjerava Nikolu da nije sve kako izgleda, glumac Vinko Kraljević, koji je utjelovio Jerka, ne mora nikoga uvjeravati u svoje glumačke sposobnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Poznatog glumca mnogi su gledatelji već u prvoj epizodi 'Tajni' prepoznali kao simpatičnog Bakalara, bricu iz 'Velog Mista', ali i kao Djaka iz serije 'Mačak pod šljemom'.

Vinko Kraljević glumio je u više od 60 kazališnih predstava, u desecima filmova i serija, ali i u brojnim radio dramama i radio igrama za djecu. Stalan je član glumačkog ansambla zagrebačkog kazališta 'Komedija'. A kako se osjeća u ulozi nevino osuđenog Jerka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Uloga mi je baš sjela, i zanimljivo je kad čovjek promišlja o tome, jer se takve stvari događaju ljudima i u stvarnom životu", objasnio je Vinko dodajući da  se na setu sa svima odlično slaže, no budući da najviše vremena provodi u zatvoru, najbolji je sa svojom, kako ih je nazvao, 'zatvorskom ekipicom'.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo