uoči koncerta / Slash za RTL Danas: 'Vidjet ćemo kako publika reagira, bit će zabavno'

Ljubitelji žestokih rock ritmova doći će na svoje na večerašnjem koncertu gitarističke legend Slasha u Zagrebu. Bivši član Guns N' Rosesa u ekskluzivnom intervjuu otkrio nam je što očekuje od hrvatske publike

26.6.2015.
19:00
VOYO logo

Dok bend na pozornici odrađuje tonsku probu, Slash se za večerašnji koncert priprema uz hrvatsku tamburicu. Jedan od najboljih rock gitarista svijeta u Zagreb je stigao sinoć. Iako biste to možda očekivali, večer nije proveo istražujući noćni život metropole. 

"Nisam bio nigdje. Vozili smo dvanaest sati do Zagreba. Kada smo stigli, otišao sam u sobu, pojeo nešto i otišao spavati. Probudio sam se prekasno da bih igdje išao", priznao je Slash.  

Iako s Gunsima ne svira već 19 godina, Slasha još uvijek povezuju s tim legendarnim bendom. Ali o svađi s Axlom Roseom ne želi reći ni riječi. Čak nam je zabranio da ga pitamo išta o Gunsima, ali i o njegovoj legendarnoj frizuri. O koncertu u Zagrebu pak priča s veseljem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će zabavno, nikad nismo svirali ovdje. Nismo bend koji uvježbava i režira čitav show. Koncert je drukčiji od grada do grada. Vidimo kako publika reagira i to je zabavno", kazao je.     

Zagreb se na putu Slasheve turneje našao upravo na njegovo inzistiranje. Organizatori kažu da je ugodna osoba koja nema velike zahtjeve. Luda vremena su, očito iza njega. Danas je Slashu važna jedino dobra svirka. Vjerujemo kako će se u to upravo večeras uvjeriti njegovi obožavatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo