uključivanje starijih osoba u život zajednice /

Slagalica pokrenula Superseniore - potpisani prvi ugovori

Image

Jučer, 30. ožujka 2016. godine u prostorijama Slagalice – zaklade za razvoj lokalne zajednice u Osijeku predstavnici pet udruga s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije su potpisali ugovore za provedbu projekata u sklopu Natječaja za projekte namijenjene osobama treće životne dobi – Superseniori.

1.4.2016.
13:55
VOYO logo

Iznimno smo zadovoljni kvalitetom prijava i nadamo se uspješnom provođenju svih odobrenih aktivnosti, istaknula je Jelena-Gordana Zloić, voditeljica odjela za ugovaranje i dodjelu financijskih potpora u Zakladi Slagalica čestitajući okupljenim predstavnicima udruga. Još tri udruge sa područja Zagrebačke županije su također danas potpisale ugovore o provedbi u Zagrebu, u organizaciji Zaklade Zajednički put, dodala je Zloić.

Financijske podrške udrugama se dodjeljuju u sklopu novoga programa dodjele čiji je osnovni cilj povećati uključivanje starijih osoba u život zajednice te tako utjecati na smanjivanje njihove socijalne izoliranosti kroz zajedničko djelovanje i zajedničku provedbu aktivnosti organizacija civilnoga društva, građana–zainteresirane javnost, javnih institucija na lokalnoj i nacionalnoj razini, domova i klubova za starije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu SiB.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo