OBJAVIO NA FACEBOOKU / Škoro smijenio Peternela na funkciji u Saboru: 'Nakon tog mi je prijetio'; Peternel: 'To nije bilo pristojno'

Image
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Peternel mu je, tvrdi Škoro, rekao da mu daje 24 sata da povuče odluku jer će krenuti u obračun s njim

13.8.2021.
20:30
Bruno Fantulin/PIXSELL
VOYO logo

Sukobi u Domovinskom pokretu ne jenjavaju.

Na Facebooku opet oglasio Miroslav Škoro koji je napisao kako je s mjesta predstojnika u kabinetu Hrvatskog sabora smijenio Igora Peternela. Tvrdi i da mu je Peternel nakon toga 'prijetio' u telefonskom pozivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorinu objavu niže možete pročitati u cijelosti:

Image
nacional objavio fakture /

Škorina supruga, osim vina, Domovinskom pokretu prodala i njegove stare CD-ove. Škoro: 'Što je fakturirano je i isporučeno'

Image
nacional objavio fakture /

Škorina supruga, osim vina, Domovinskom pokretu prodala i njegove stare CD-ove. Škoro: 'Što je fakturirano je i isporučeno'

"Nakon blaćenja, laži, montiranja fotografija, mijenjanja brava i nečasnih sudova časti, danas sam smijenio g. Igora Peternela s mjesta mog predstojnika u kabinetu potpredsjednika Hrvatskog sabora. G. Peternel je nakon toga u telefonskom pozivu "zaprijetio" da mi daje 24 sata da povučem svoju odluku jer će on krenuti u obračun sa mnom. Samo da znate, ja svoju odluku neću povući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi vidimo da to ide u krivom smjeru i da se valja boriti za očuvanje ideje. Peternela sam prigrlio kao prijatelja. Učio ga kako se treba prekrižiti, ali previše je previše. Dragi Igore, hvala ti na prekrasnim i iskrenim prijateljskim riječima koje si mi uputio danas u telefonskom razgovoru. Zauvijek ću pamtiti tvoju prijateljsku odanost i istančani osjećaj za odabir strane. Meni je Igore, sve ovo vrijedilo, a tebi? Pozivam te da ostanemo zajedno. Zajedništvo nema alternativu" napisao je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Peternel za Večernji list komentirao je potez Miroslava Škore i objasnio je li mu prijetio.

"Samo sam g. Škoru obavijestio da i ja mogu svašta reći, ali odlučio sam da ću šutjeti, neću se valjati u blatu", kazao je Peternel te dodao da problem nije sama njegova smjena, već način na koji se ona dogodila. Pravo je potpredsjednika Sabora da svojeg predstojnika ureda makne, ukoliko mu ne odgovara, smatra Peternel, ali kućni odgoj mora postojati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I u politici i u biznisu moraju se imati maniri. Očekivano bi bilo da me se na prvi radni dan, nakon godišnjih odmora, pozvalo na kurtoazni razgovor i da mi je rekao, nemaš više moje povjerenje. Smjenjivati nekoga u vrijeme godišnjih odmora preko saborske službe nije pristojno", kazao je i dodao kako taj Škorin potez govori dosta o njemu.

Na pitanje zna li zašto ga je Škoro smijenio, za Večernji je kazao: "Svaki se dan on pobrine da bude u medijima, možda mu fali toga jer jenjava i njegova glazbena karijera. A i saborske zastupnike ne može smijeniti, pa je mene. Nema veze, ja imam svoju znanstvenu karijeru, a ovo puno govori o tome kako Škoro doživljava politiku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo